A aruncat geanta cu țigări de contrabandă și a luat-o la sănătoasa. Apoi a declarat că marfa era a soției!

A aruncat geanta cu țigări de contrabandă și a luat-o la sănătoasa. Apoi a declarat că marfa era a soției!
În dimineața zilei de 27.08.2014, în jurul orei 07.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani care patrula pe strada Poștei din municipiu, a observat la un moment dat un barbat cu o geantă asupra sa. 
                
Persoana respectivă cunoscută de catre jandarmi ca o persoană care comercializează ilegal tigari, în momentul în care a vazut echipajul de jandarmi a aruncat geanta și a fugit.
                
La controlul genții, jandarmii au gasit: 66 pachete de țigări de proveniență Ucraina și Republica Moldova, un telefon mobil și alte bunuri personale.
                
Totodată jandarmii în geantă au găsit și un document de identitate care le confirma cine este proprietarul genții abandonate.

La scurt timp, la sediul I.J.J. Botoșani s-a prezentat A.M., de 40 de ani, solicitând bunurile personale din geantă, declarând că pachetele de țigări din geantă nu sunt ale lui, ci ale soției sale.
                
În urma verificărilor efectuate, jandrmii i-au întocmit lui A.M. actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport a unor bunuri și mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscut că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acestuia, conform art.270, alin.3 din Legea 86&2006.

Dosarul în cauză a fost înaintat pentru soluționare structurii specializate din cadrul I.P.J. Botoșani.
                 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
531

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...