A aparut papusa Elena Udrea, cu trandafir portocaliu in par!

A aparut papusa Elena Udrea, cu trandafir portocaliu in par!
Popularitatea ministrului Turismului si Dezvoltarii, Elena Udrea, pare sa atinga un nou prag avand in vedere ca a aparut pe piata o papusa care ii poarta numele.

Blonda, cu parul prins la spate, in coada - model ponytail - si cu o suvita rebela ce odihnea un trandafir portocaliu, cu ie si fota traditionala, Elena Udrea, in varianta sa de plastic, se afla, de joi, la Palatul Parlamentului, unde are loc targul international de turism organizat de ANAT, informeaza Gandul.

Creatoarea papusii Elena Udrea este Veronica Esanu, mester popular din Arges, si este foarte mandra de "odrasla" sa tip Barbie.

Papusa este din plastic, supla, ochi albastri, ie alba brodata si fota neagra cu fir de lame auriu si, fireste, brau. Costul acesteia "e mic, simbolic", dupa cum afirma creatoarea, adica 30 de lei.

Ministrul nu stie ca are o papusa care-i poarta numele si care o reprezinta.

"Da, o astept aici, la targ, ca sa i-o arat. La tot ce face dansa pentru turismul romanesc si cum ne promoveaza in lume merita papusa. Vreau sa incurajez femeile, oricat de frumoase ar fi ele, sa poarte costumul traditional romanesc, care e atat de original si deosebit. Asa ca am sa creez si o fusta la costumul popular, numai din margele", a declarat Esanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
6

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
259

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
230

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...