A amenintat ca isi da foc in fata Prefecturii!

A amenintat ca isi da foc in fata Prefecturii!

 Prefectura Botosani  

Abia ieşit din penitenciar, un botoşănean a oferit un adevărat spectacol în faţa Prefecturii! Cu un bidon plin cu benzină asupra sa, bărbatul a ameninţat că îşi dă foc, cauza fiind, spune el, faptul ca ar avea acasă un copil bolnav!

Joi, în jurul orei 17.00, subofiţerul aflat în serviciu de pază la sediul Instituţiei Prefectului a văzut un bărbat care avea in mana un bidon de 10 litri care, ajungând în faţa Prefecturii, a început să adreseze injurii, iar la vederea subofiţerului de jandarmi a trecut la ameninţări că-şi va da foc, din cauza faptului că are un copil bolnav şi nimeni nu-l ajută.

Subofiţerul de jandarmi a observat că bărbatul este sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a apropiat de acesta încercând să-l calmeze, moment în care a simţit miros de benzină de la hainele bărbatului.

Fiind foarte nervos, botoşăneanul a continuat să ameninţe că-şi va da foc, iar în momentul când a încercat acest lucru, subofiţerul de jandarmi a sărit asupra lui, împiedicându-l să se autoincendieze, reuşind să-l imobilizeze şi apoi să-l încătuşeze.

A fost chemat un echipaj de intervenţie al I.J.J.Botoşani care l-a condus pe bărbat la sediul inspectoratului.

"Persoana care a vrut să-şi dea foc se numeşte F. Dumitru, are de 43 de ani, domiciliat în Botoşani, cunoscut cu antecedente penale, recent eliberat din penitenciar. Pentru fapta săvârşită, jandarmii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, pentru ,tulburarea ordinii şi liniştii publice, după care l-au condus pe F. Dumitru l-a Spitalul de Psihiatrie Botoşani", a precizat cpt. Cristian Nituleac, ofiţer relaţii publice in cadrul IJJ Botoşani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
88

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
331

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
264

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...