A ajuns la spital dupa ce a fost atacat cu un ciob de sticla!

A ajuns la spital dupa ce a fost atacat cu un ciob de sticla!
Ceartă terminată pe patul de spital! Duminică seara, Spitalul de Urgenţe Botoşani a comunicat internarea lui Z. Ionuţ, de 21 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată în regiunea posterioară a hemitoracelui stâng.

Victima a precizat la internare că, în timp ce se deplasa pe strada Armoniei din municipiul Botoşani, a fost lovit cu un ciob de sticlă de către o persoană cunoscută. În urma primelor cercetări efectuate s-a stabilit că în jurul orelor 19.50, în timp ce Z. Ionut, din satul Zahoreni, comuna Manoleasa, se afla într-un cafe-bar de pe strada Armoniei, pe fondul unei discuţii contradictorii avută anterior cu numitul V. Bogdan, de 23 de ani, din municipiul Botoşani, a fost lovit de către acesta în spate, cu un ciob de sticlă, suferind leziunile constatate la internare.

Starea sa de sănătate a victimei este stabilă, iar lovitura primită nu a interesat organe sau funcţii vitale ale corpului. Victima se află sub observaţie, în vederea efectuării de investigaţii medicale suplimentare.

"Faţă de agresor s-a dispus sancţionarea contravenţională, iar ca urmare a plângerii prealabile formulată de către victimă au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, încadrarea juridică exactă a faptei urmând a fi stabilită în funcţie de concluziile examinării medico-legale", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
273

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
476

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
141

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...