A ajuns la spital cu mainile si picioarele rupte dupa ce a fost batut cu rangile!

A ajuns la spital cu mainile si picioarele rupte dupa ce a fost batut cu rangile!
Un barbat in varsta de 33 de ani, din localitatea Avrameni, a trecut prin clipe de cosmar dupa ce a fost batut cu cruzime de alti trei barbati, dupa cum sustine chiar acesta.

Barbatul a ajuns la spital cu mainile si picioarele rupte si le-a povestit medicilor ca a fost batut cu rangile, dupa ce a fost luat la ocazie.

Constantin Todireanu facea autostopul pe drumul care leaga localitatea Ungureni de Saveni, iar o masina a oprit sa il ia.

Barbatul a povestit ca la scurt timp dupa ce a urcat in autoturism, soferul a mers pe un drum laturalnic si impreuna cu alti doi barbati, pasageri in masina, l-au batut cu rangile dupa care l-au dat jos si au plecat.

Barbatul recunoaste ca atunci cand a fost luat la ocazie era sub influenta bauturilor alcoolice.

Victima a fost vazuta zacand pe jos de catre un alt sofer care a sunat la 112 si a cerut ajutor, barbatul de 33 de ani fiind transportat cu o Ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente, fiind internat de sectia de Ortopedie, avand mainile si picioarele in ghips.

Politia a deschis o ancheta in acest caz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
174

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
140

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1131

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...