A ajuns la Botoşani fără bani şi carduri: Borseta cu 1.300 de euro, găsită într-un vagon CFR de un muncitor de la salubrizare!

O borsetă în care se aflau nu mai puÅ£in de 1.300 de euro, uitată de un călător în tren, a fost recuperată ÅŸi restituită păgubitului datorită unui muncitor de la salubrizare vagoane, care a găsit-o ÅŸi a sesizat poliÅ£ia. Cu puÅ£in timp înainte, poliÅ£iÅŸtii de la Serviciul JudeÅ£ean Transporturi Suceava au fost sesizaÅ£i de un bărbat în vârstă de 64 de ani, care a reclamat că i s-a furat o borsetă cu bani în timp ce se afla în tren.

Conform Monitorul de Suceava, din ancheta poliÅ£iÅŸtilor de la Serviciul Transporturi rezultă că Victor P., în vârstă de 64 de ani, domiciliat în BucureÅŸti, a călătorit în noaptea de 29 spre 30 ianuarie cu trenul IR 1755, BucureÅŸti Nord - Suceava. La VereÅŸti acesta a coborât din vagonul cu care venise din Capitală ÅŸi s-a mutat într-un alt vagon, din grupa de BotoÅŸani a trenului. Când a ajuns la BotoÅŸani acesta a sesizat poliÅ£ia că persoane necunoscute i-au furat din tren borseta în care avea 1.300 de euro, două carduri bancare ÅŸi alte bunuri.

Imediat s-a format o echipă operativă, pentru a cerceta cazul. Din fericire, în scurt timp, un angajat care se ocupă de salubrizarea trenurilor de călători, în staÅ£ia Suceava, a sesizat că a găsit o borsetă căzută între tetiera unui scaun ÅŸi fereastră. Era vorba de bunul reclamat ca furat cu puÅ£in timp înainte.

PoliÅ£iÅŸtii de la Serviciul JudeÅ£ean Transporturi Suceava au transmis un avertisment cu privire la călătorii care nu îÅŸi supraveghează suficient bunurile atunci când călătoresc cu trenul. Dacă în acest caz al borsetei cu 1.300 de euro finalul a fost unul fericit pentru proprietar, de multe ori bunurile nu pot fi recuperate. Numai în ultimele două luni s-au adunat mai multe reclamaÅ£ii de furturi de bunuri în trenurile de călători, comise pe timp de noapte, în timp ce călătorii dorm sau sunt plecaÅ£i la toalete.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod roșu de ploi torențiale și abundente în județul Galați!

astăzi, 10:13

Meteorologii au emis o nouă atenÈ›ionare meteo pentru judeÈ›ul GalaÈ›i. Astfel, pe 30 septembrie de la ora 00:00 până la ora 09:00 va fi COD ROȘU. În judeÈ›ul GalaÈ›i va ploua torenÈ...

Școală din județul Botoșani, decorată de președintele României!

astăzi, 09:57

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din IbăneÈ™ti va fi decorată, pe 8 octombrie, la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, preÈ™edintele României. Această distincÈ›ie va fi o...

Ce măsuri ia Dinamo împotriva huliganului care a aruncat cu scaunul după arbitru la meciul cu FC Botoșani!

astăzi, 09:09

Concret, în minutul 90+2 al duelului de pe stadionul Arcul de Triumf, un suporter furios al „Câinilor”, aflat în tribune, a aruncat cu un scaun spre arbitrul asistent Cos...