A acroșat cu mașina o fetiță, dar a dispărut de la locul accidentului!

A acroșat cu mașina o fetiță, dar a dispărut de la locul accidentului!
A lovit o copilă dar ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și-a continuat deplasarea! Șoferul inconștient a fost depistat la scurt timp de polițiști, acesta refuzând testarea cu aparatul etilotest, dar și recoltarea probelor biologice de sânge. 

Joi, în jurul orei 12.20, în timp ce se deplasa pe trotuarul din partea stângă a DJ 282, în localitatea Hlipiceni, o minoră de 12 ani, din localitate, a fost acroșată ușor, din spate, cu oglinda laterală, de un autoturism al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea, înspre localitatea Răuseni, fără să oprească la faţa locului.

La scurt timp după producerea evenimentului, autoturismul implicat în accident a fost depistat pe raza DJ 282. Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui D.G. de 58 de ani, din municipiul Botoșani.

"Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării alcoolscopice, procedură pe care a refuzat-o. De asemenea, conducătorul auto a refuzat şi recoltarea probelor biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean. 
         
În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
17

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
35

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
224

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...