A accidentat o fetita, dupa care s-a facut nevazut!

A accidentat o fetita, dupa care s-a facut nevazut!
Chiar dacă oamenii legii au stabilit că fetiţa s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, şoferul va fi tras la răspundere, el fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, dar şi părăsirea locului accidentului!

Duminică, în jurul orei 17.50, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 de către F. Remus, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că fiica sa, F. Alexandra, de 10 ani, a fost victima unui accident de circulaţie produs pe strada Vârnav din municipul Botoşani, iar conducătorul autovehiculului implicat a părăsit locul faptei.

"Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit că în ziua de 04.07.2010, în jurul orei 17.40, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra pe strada Vârnav din municipiul Botoşani, D. Florin-Sorin, de 32 de ani, din municipiu, a surprins şi accidentat uşor pe minora F. Alexandra, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, prin faţa unui autoturism parcat", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoşani unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Conducătorul auto a fost identificat în jurul orei 18.30, pe strada Octav Băncilă din municipiul Botoşani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
D. Florin-Sorin a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
141

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
279

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
65

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...