A accidentat mortal cu motocicleta un barbat, dupa care a fugit!

A accidentat mortal cu motocicleta un barbat, dupa care a fugit!
Tragedie la Ripiceni! Un barbat in varsta de 52 de ani si-a pierdut viata, dupa ce un tanar aflat sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis, l-a lovit cu motocicleta, dupa care a fugit de la locul faptei!

La data de 13 iulie, în jurul orei 23.00, Mihai G., de 27 ani, din comuna Ripiceni, judeţul Botosani, în timp ce conducea o motocicletă înmatriculată în Italia, pe DN 24C, pe raza satului Ripiceni, l-a surprins si accidentat mortal pe Dan F. de 52 ani, din comuna Ripiceni, care se deplasa pe marginea părtii carosabile.

După producerea accidentului, Mihai G. a părăsit locul faptei, deplasându-se la domiciliu, unde a fost găsit ulterior de către organele de politie.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,73 mg/l alcool în aerul expirat, fiind condus la Spitalul orăsenesc Săveni unde i-au fost recoltate probe biologice.

Întrucât tanarul prezenta la rândul său leziuni, ca urmare a producerii accidentului, a fost transportat la Spitalul Judeţean Botosani.

"Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârsirii infractiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviintarea organelor de politie, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibatie alcoolică peste limita legală", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
10

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
48

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
92

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...