8.000 de pachete de tigari de contrabanda confiscate de la un botosanean!

8.000 de pachete de tigari de contrabanda confiscate de la un botosanean!

   Arhiva

Traficul cu ţigări atinge cote alarmante, în fiecare zi poliţiştii botoşăneni depistând persoane care transportă mii de pachete de ţigări de contrabandă!

Aseară, în jurul orei 19.20, o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi au identificat în trafic, pe raza municipiului Dorohoi, un autovehicul condus de către C. Marius-Ionuţ, de 27 de ani, din localitatea Racovăţ, comuna Pomârla, judeţul Botoşani. La controlul efectuat s-a constatat că acesta transporta cantitatea de 8.364 pachete ţigări, de diferite mărci, cu timbru de Ucraina, fără documente de provenienţă, în valoare totală de 71.094 lei. Bunurile urmau a fi comercializate pe raza municipiului Botoşani.

Faţă de C. Marius Ionuţ s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.500 lei, conform Legii nr. 12/1990, iar întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată.

Cu o seară înainte, poliţiştii din oraşul Darabani au depistat în trafic pe D.N. 29 A autoturismul marca Ford condus de A. Gheorghe, de 40 de ani, din satul Bajura, oraşul Darabani, judeţul Botoşani. Acesta transporta în autoturism cantitatea de 120 pachete de ţigări, de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova, în valoare de 640 lei.

Faţă de A.Gheorghe a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 1.000 lei, întreaga cantitate de ţigări fiind confiscată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
14

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
35

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
70

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...