75.000 de metri patrati de gropi pe drumurile din judet!

75.000 de metri patrati de gropi pe drumurile din judet!

   arhiva

Iarna aceasta si-a lasat amprenta pe mai toate drumurile judetene din judetul Botosani si deja a devenit o obisnuinta pentru soferi ca odata cu incheierea sezonului nervii sa le fie pusi la grea incercare.

Comisia tehnico-economica din cadrul Consiliului Judetean a avizat deja lucrarile de reparatie si intretinere, pentru anul 2011, ce urmeaza a fi facute de Directia Judeteana de Drumuri si Poduri. Suma totala alocata pentru aceste lucrari este de 5,5 milioane de lei, cei mai multi bani, respectiv 3,3 milioane de lei, fiind destinati pentru plombarea gropilor. 

"Se vor face covoare asfaltice, in valoare 1,5 milioane de lei, si marcaje rutiere in valoare de 600.000 de lei. In total, Directia Judeteana de Drumuri si Poduri va cheltui pentru activitati de reparatii si intretinere drumuri judetene circa 5,5 milioane de lei. Aceste cheltuieli se concentreaza pe segmentele de drumuri judetene care nu se afla in curs de modernizare sau in prag de a incepe lucrari de modernizare. Covoare asfaltice ar trebui sa facem pe toate drumurile judetene, daca am dispune de fonduri mai mari. Anul acesta sunt doar doua, unul in zona Dorohoi-Loturi Enescu si unul in zona intersectie drum national spre Gulioaia", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Potrivit directorului Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, Romeo Caciuc, suprafata totala a gropilor de pe drumurile judetene este de circa 75.000 de metri patrati. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
91

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
155

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
1883

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...