7 martie - GALA VALORILOR FEMININE DIN BOTOSANI

La sfarsitul acestei saptamani, municipalitatea botosaneana organizeaza Gala valorilor feminine din Botosani, eveniment in cadrul caruia vor fi oferite distinctii femeilor care si-au adus aportul de-a lungul timpului la recunoasterea Botosanilor in lume.

Pentru aceasta a fost solicitat sprijinul institutiilor abilitate din Botosani, pentru a furniza propuneri in acest sens, fiind alese in final cele mai reprezentative femei, pe domenii de activitate cum ar fi medicina, invatamant, cultura, teatru, justitie, sport, afaceri etc.

Gala valorilor feminine din Botosani va avea loc pe data de 7 martie 2009, in sala mare a Teatrului Mihai Eminescu, si va fi precedata de o expozitie organizata in foaierul Teatrului, intitulata Emanciparea femeii - Pasi pe un drum fara sfarsit, apartinand Vioricai Hrustovici, moderator Gheorghe Median.

In aceeasi zi, de la ora 16.30, in cadrul aceleiasi actiuni, va avea loc, la Galeriile de Arta Stefan Luchian, vernisajul expozitiei Femeia in arta, realizata de Muzeul Judetean Botosani, in colaborare cu muzeele de arta din Moldova: Piatra Neamt, Suceava, Falticeni.

Spectacolul de gala, in cadrul caruia vor fi acordate distinctiile, va incepe la ora 18.00 si este organizat impreuna cu Asociatia Culturala Cheia Sol din Botosani, coordonator Oana Puscasu.

Evenimentul va fi transmis in direct pe internet, de www.live.botosani.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...