6 hoteluri inedite pe care trebuie să le vezi

Deși unele dintre aceste hoteluri pot fi închiriate și pe oră, acestea sunt departe de a fi precum un motel modest de pe marginea drumului.

Există și astăzi în lume locuri precum Japonia sau Brazilia unde se obișnuiește mai mult ca oriunde ca adulții să locuiască împreună cu părinții până la căsătorie, iar din acest motiv cuplurilor le este destul de greu să găsească un loc privat pentru romantism. Așadar, în scenă intră hotelurile de acest fel care reprezintă pentru unii oaza de dragoste cu locuri de parcare private și toate facilitățile moderne de care cuplurile au nevoie: intrări discrete, check-in anonim, room service cu meniuri deosebite. Există, însă și alte idei inedite pe care proprietarii de hoteluri le-au pus în aplicare, așa că pentru a le descoperi, caută bilete avion și pornește în căutarea lor.

Unique Pension, Seul, Coreea

Îți place ramenul? Acum îl poți mânca, dormi și respira literalmente rămânând la Unique Pension care are o cameră proiectată în jurul celebrului fel de mâncare de tăiței - inclusiv un pat în formă de recipient pentru supă fierbinte. Nu este supa visul tău? Ai șansa de a alege, de asemenea, cazare hotel în camere cu tematică Starbucks, Heineken și Apple.

Anniversary Inn, Salt Lake City, Utah

Anniversary Inn are într - adevăr ceva pentru toată lumea, indiferent dacă visezi la o vacanță în Toscana sau în Dakota. În camera Sturgis, nu trebuie să petreci nicio noapte departe de prețioasa ta motocicletă pe care o poți parca în cameră lângă vechiul harley care este deja acolo.

Don Q Inn, Dogeville, Wisconsin

Ai visat mereu să stai într-un hotel cu gheață, dar urăști frigul? Rezervă camera Northern Lights la  Hanul Don Q  și dormi într-un iglu fals sau încălzește-te în jacuzzi, totul sub strălucirea faimoaselor Lumi Nordice (cu explozia de căldură, desigur).

Hotel Pelirocco, Brighton, Anglia

Fanii Războiului Stelelor au fost jigniți că „cel mai sărac hotel de tip boutique din Brighton” a pus paturi supraetajate de dimensiuni unice în camera Lord Vader's Quarters, mai degrabă decât un pat queen-size sau king-size. Ce înseamnă mai exact asta? Dacă nu îți place sci-fi-ul, poți rămâne în camere de hotel cu teme după Bettie Page, Motown sau rockabilly în stilul anilor 50.

Motel Harmony, Sao Paulo, Brazilia

Dormi și distrează-te în propriul parc acvatic la  Motelul Harmony  din Sao Paulo, unde poți rezerva o cameră cu un tobogan privat. Atenție, salvamarul nu este inclus.

Hotel V8, Stuttgart, Germania

Nu ai primit niciodată acel pat cu tematică de mașină de curse când erai copil? Realizează-ți visul (cel puțin pentru o noapte) la  Hotelul V8 , unde poți închiria un garaj, un hipodrom, o spălătorie auto, ruta 66, o benzinărie sau o cameră cu tematică de cinema.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...