50 de social-democrate din Botoșani au participat la Conferința OFSD de la Iași

50 de social-democrate din Botoșani au participat la Conferința OFSD de la Iași
Sambătă, 12 octombrie, la Casa Sindicatelor din Iaşi a avut loc Conferinţa Naţională a Femeilor Social-Democrate din Romania.

Au fost prezentate bilantul activitatii actualei conduceri si planurile de viitor ale femeilor social-democrate.

Cele aproximativ 1500 de delegate ale femeilor social-democrate din Romania au ales preşedinta organizaţiei pentru următorii patru ani in persoana  Rovanei Plumb si au desemnat reprezentantele in Consiliul National al OFSD.



Peste tot in jurul nostru sunt femei sarace, femei dezavantajate, femei abuzate. Sunt femei care au visuri, dar care nu le pot transforma in realitate. Pentru ele trebuie sa luptam. De la noi trebuie sa vina impulsul si energia pentru ca Romania anului 2020 sa fie un spatiu favorabil femeii. OFSD trebuie sa lupte pentru transformarea in bine a conditiei femeii, a declarat Rovana Plumb.

La eveniment au fost invitati si au participat Victor Ponta, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD, Andrei Dolineaschi, secretar general al PSD, Valeriu Zgonea, vice-preşedinte al PSD, Gheorghe Nichita, vice-preşedinte al PSD, parlamentari şi alesi locali ai PSD, reprezentanti ai altor organizatii politice.

Vreau sa va felicit pentru organizare si sa va multumesc pentru toti anii in care ati luptat de fiecare data in prima linie a PSD. Faptul ca am ramas uniti si am casigat anul trecut doua batalii inseamna mult pentru mine si pentru partid, a declarat Victor Ponta.

OFSD Botosani a fost reprezentat de 50 de delegate din organizatiile OFSD din judet.

Conferinta nationala OFSD s-a dorit a fi mai mult un eveniment politic, de reconfirmare a actualei conduceri, urmand ca viitorul birou executiv sa fie ales in cadrul primului consiliu national. Conferinta nationala a fost un punct de plecare in demersul OFSD in imbunatatirea conditiei femeii in Romania. a declarat senatorul Doina Federovici.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
179

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
179

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
263

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...