45.000 de ţigarete oprite, de politistii de frontiera, din drumul spre piaţa neagră

45.000 de ţigarete oprite, de politistii de frontiera, din drumul spre piaţa neagră
Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit vineri, 11 decembrie, aproximativ 45.000 de ţigarete, acunse în bagajele a trei cetăţeni români.Ţigările erau destinate comercializării pe piaţa neagră, valoarea acestora ajungând la aproximativ 9.400 lei.

Vineri, în jurul orei 23.00, echipajele formate din poliţişti de frontieră de la Sectorul PF Dorohoi au oprit pentru control, trei autovehicule care circulau dinspre Siret spre Mihăileni. În cele trei autovehicule oprite, poliţiştii de frontieră au descoperit 45.000 ţigarete, marca More şi Monte Carlo, cu timbru R. Ucraina.

Cei trei conducători auto, cetăţeni români, Emil B., în vârstă de 30 de ani, Alin B., în vârstă de 32 de ani şi Nicolae B., în vârstă de 61 de ani, domiciliaţi în Flămânzi, judeţul Botoşani nu deţineau documente de provenienţă pentru ţigări. Toate cele 45.000 ţigarete erau disimulate în portbagaj sau în interiorul autovehiculelor, printre saci cu cereale şi bagaje personale.

Cei trei bărbaţi au declarat că au cumpărat ţigările de la diverşi cetăţeni de pe raza localităţii Siret cu intenţia de a le comercializa în localitatea de domiciliu. Poliţiştii de frontieră au dispus ridicarea în vederea confiscării a ţigărilor, valoarea totală a acestora fiind de 9400 lei. Lucrătorii noştri au aplicat şi sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3500 lei .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
110

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
246

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
166

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...