2.100 lei, amendă pentru Urban Serv după accidentul mortal de joi dimineața!

2.100 lei, amendă pentru Urban Serv după accidentul mortal de joi dimineața!
Societatea Urban Serv a fost amendată cu 2.100 de lei de către Poliţia Rutieră, în urma accidentului de joi dimineaţă, de pe strada Împărat Traian, care s-a soldat cu decesul unei femei de 67 de ani şi rănirea surorii sale, de 65 de ani.

"Societatea Urban Serv avea obligaţia de a întreţine drumurile publice pe timp de iarnă. Cât priveşte şoferul microbuzului, urmează să se facă o expertiză pentru a se stabili viteza de deplasare şi toate celelalte aspecte necesare cercetărilor acestui caz", a precizat comisarul-şef Victor Ciubotaru, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere al municipiului Botoşani.

Accidentul s-a produs joi dimineața, în jurul orei 5.00. Microbuzul care le-a lovit pe cele două femei a derapat pe carosabilul acoperit cu polei, iar şoferul nu a mai putut stăpâni maşina.

Reprezentanţii Urban Serv spun că ei şi-au făcut datoria şi că vor contesta în instanţă amenda dată de poliţiştii rutieri.

"La momentul producerii accidentului aveam demarată acţiunea de combatere a poleiului, iar pe strada Împărat Traian, după ce s-a produs accidentul, era a doua trecere a utilajelor", a declarat Simion Drelciuc, director Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
198

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
420

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
120

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...