21 de Camere Agricole zonale in judetul Botosani!

21 de Camere Agricole zonale in judetul Botosani!

 IONICA NECHIFOR  

Judetul Botosani are 21 de Camere Agricole, lista acestora fiind deja aprobata si validata de catre Comitetul national, la propunerea Comitetului judetean de initiativa.

Ionica Nechifor, vicepresedintele PNL, a declarat ca, cel mai probabil, acestea vor deveni functionale in a doua jumatate a anului, imediat dupa organizarea alagerilor pentru desemnarea conducerii acestor structuri, scrutin ce ar putea avea loc pe 26 iunie.

“Am incercat sa aducem Camerele Agricole cat mai aproape de cele 8 centre APIA, pentru ca fermierii botosaneni sa aiba un castig de timp in ceea ce priveste serviciile si depunerea dosarelor privind fondurile europene sau ajutoarele de stat", a declarat Ionica Nechifor, vicepresedintele PNL.

Cele 21 de Camere Agricole zonale vor fi deschise la Botosani, Dorohoi, Bucecea, Darabani, Flamanzi, Saveni, Braesti, Corni, Cotusca, Cristinesti, Hudesti, George Enescu, Manoleasa, Mihai Eminescu, Romanesti, Sendriceni, Stauceni, Sulita, Todireni, Trusesti si Ungureni.

“Imi doresc foarte mult ca aceste Camere Agricole sa fie si functionale imediat dupa ce se vor incheia alegerile. Ii rog pe fermieri sa isi exprime punctul de vedere asupra celor pe care ii vor trimite in Camerele Agricole zonale, pentru ca de ei va depinde modul cum se va dezvolta in zona respectiva agricultura. O data cu aparitia Camerelor Agricole, acestea vor fi partenerul principal al discutiilor si a tot ceea ce se inseamna strategii cu institutiile statului, pentru ca politica agricola sa nu se mai faca de sus in jos, ci de jos in sus in functie de tot ceea ce are nevoie fermierul din zona, regiunea din care face parte", a adaugat Nechifor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
51

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
250

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
106

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...