202 ani de Poliția Română sărbătoriți la Botoșani pe Pietonalul „Unirii”!

Vor fi prezenți polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care își vor prezenta tehnica din dotare.

202 ani de Poliția Română sărbătoriți la Botoșani pe Pietonalul „Unirii”!

La celebrarea celor 202 ani de la atestarea documentară a Poliției Române, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani vor fi prezenți mâine, 25 martie, în intervalul orar 10:00 – 12:00, pe Pietonalul Unirii.

Va fi prezentată tehnica din dotarea Serviciului Criminalistic, și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară și Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității vor organiza ateliere de siguranță personală și educație rutieră. Nu vor lipsi nici polițiștii din cadrul Serviciului Rutier cu autospecialele din dotare.

De asemenea, cei interesați vor primi informații cu privire la admiterea în unitățile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
40

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
221

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
157

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...