2009 in gura lor - De la "Moldova portocalie" la "votul de blana"!

2009 in gura lor - De la "Moldova portocalie" la "votul de blana"!

 FLORIN TURCANU  

Sunt simpatici, sunt curajosi in declaratii, unii gandesc putin si vorbesc mult. Politicienii nostri au petrecut un an bogat in declaratii, cu o politica de sticla... TV, presa "bucurandu-se" de adevarate perle ale celor care ne conduc! 

Insa nici Boc sau Geoana nu au reusit sa il intreaca in "spirit" pe botosaneanul Florin Turcanu, acesta avand meritul de a imbogati limba romana cu sensuri si nonsensuri de invidiat!

"Vestea buna din punct de vedere economic este ca am atins fundul sacului. Si incepand cu anul viitor se reia cresterea economica" - Emil Boc, in cadrul discursului sustinut in luna noiembrie 2009, cu ocazia premierii elevilor olimpici.

"Până pe 6 decembrie, toată Moldova va fi portocalie! Azi declanşăm a doua revoluţie portocalie în Moldova. Prima a început în 2004, iar rezultatul e că acum jumătatea de nord a Moldovei e portocalie" Gheorghe Flutur, in luna noiembrie 2009.

"Mai bine aţi da subvenţii la agricultură, cu guvernul ăsta al vostru. Că aţi nenorocit agricultura! Nemernicii dracului!" - Mircea Geoana, in campanie electorala la Botosani.

"Ceea ce face Liviu Radasanu face din punct de vedere imaginal. Inainte de a fi director era in cabinetul presedintelui Consiliului Judetean si putea face atunci o propunere pentru a reglementa situatia din centre" - Florin Turcanu, in luna august 2009, referindu-se la Liviu Radasanu, diectorul DGASPC Botosani, pe care il acuza ca urmareste doar notorietatea.

Suprematia este detinuta tot de deputatul Florin Turcanu, care a declarat, in luna iunie 2009, ca electoratul botosanean a dat liberalilor "un vot de blana" la alegerile europarlamentare, vot urmat de masuri dure impuse de Turcanu in PNL, una dintre acestea fiind excluderea lui Gabriel Oprisanu din partid.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
14

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
66

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
327

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...