18-20 iunie, Botosani: Conferinţa Interregională a Consiliilor Judeţene ale Elevilor - VEZI PROGRAMUL

18-20 iunie, Botosani: Conferinţa Interregională a Consiliilor Judeţene ale Elevilor - VEZI PROGRAMUL
Presedintii a 42 de consilii judeţene ale elevilor din ţară se vor reuni la Botoşani, în cadrul  Conferinţei Interregionale a Consiliilor Judeţene ale Elevilor, evenimentul fiind programat în perioada 18-20 iunie, având ca tema "Iniţiative pentru stabilirea strategiei de consolidare şi dezvoltare a CJE".

Printre invitaţi figurează Romeo Moşoiu, consilier al ministrului Educaţiei, Iulia Adriana Oana Badea, secretar de stat MECTS, Szell Lörincz, subsecretar de stat Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport, Irina Tudor, consilier al secretarului de stat Oana Badea, precum şi Sorin Vlaic, coordonator naţional al Consiliilor Judeţene ale elevilor.
 
Oaspeţii se vor reuni vineri la ora 16.00, la Colegiul Naţional "A.T.Laurian", după care invitaţii se vor deplasa în Tabăra "Codrii de Arama", Agafton.

Sâmbătă, 19 iunie 2010, începând cu ora 9.30, este programată Festivitatea de deschidere cu mesajul invitaţilor, (eveniment transmis in diret pe internet, de Live.Botosani.Ro), pentru ca în intervalul 11.00-14.00 să aibă loc Atelierele de lucru, în cadrul cărora se vor stabili Reguli şi regulamente de funcţionare ale CJE, CNE, fiind făcută apoi o Analiză a activităţii CJE-urilor, iar la final Elaborarea strategiei pe anul şcolar 2010/2011.

Tot sâmbătă, de la ora 15.00, invitaţii vor beneficia de o excursie care va viza Vorona, Muzeul Judeţean de Istorie, dar şi Memorialul Ipoteşti, pentru ca ziua să se încheie cu o seară de tineret.
 
Duminică, 20 iunie 2010, va avea loc o ultimă Analiză a activităţii CRE-urilor - Evaluare.

Evenimentul este posibil datorită sprijinului financiar oferit de către Consiliul Judeţean Botoşani şi Direcţia Judeţeană de Tineret.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
43

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
578

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
170

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...