1,6 milioane lei pentru ONG-urile si cluburile sportive din Botosani!

1,6 milioane lei pentru ONG-urile si cluburile sportive din Botosani!

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

In 2011, municipalitatea botosaneana a alocat acelasi buget ca si anul trecut pentru sprijinirea activitatilor cuturale si sportive. Este vorba de o suma de 1,6 milioane de lei, iar cele mai multe fonduri, respectiv 1,4 milioane de lei, sunt destinate sprijinirii activitatilor sportive, restul banilor urmand a ajunge la asociatiile care deruleaza activitati culturale, educatie civica, sociala si protectia mediului.

Pentru a beneficia de aceste fonduri asociatiile, ONG-urile sau cluburile vor trebui sa intocmeasca un proiect, acesta urmand sa fie analizat de o comisie de la nivelul Consiliului Local, care va decide daca se acorda sau nu finantare.

Sesiunea de depunere a proiectelor se va derula in perioada 21 februarie-11 martie, selectia acestora urmand a fi facuta in perioada 14-18 martie.

"In baza experientei de anul trecut, am facut o impartire pe sport si pe cultura, iar sumele le stabilim ca si anii trecuti. Este o sesiune de depunere de proiecte, noi publicam in Monitorul Oficial acest buget, adunam proiectele, le evaluam prin acea comisie a Consiliului Local si in functie de solicitari si de tintele propuse de cei care cer fodnuri, impartim suma. Toti cei care participa la aceasta selectie de proiecte trebuie sa faca si dovada unui buget propriu", a precizat primarul Catalin Flutur.

Sumele nerepartizate in cadrul primei sesiuni de selectie de proiecte se realoca pentru a doua sesiune incepand cu data de 1 septembrie 2011.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
22

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
32

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
67

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...