12 ani de închisoare pentru că şi-a ucis mama!

12 ani de închisoare pentru că şi-a ucis mama!
O femeie în vârstă de 63 de ani, din Botoşani, a fost condamnată, marţi, de judecătorii Tribunalului Botoşani după ce şi-a bătut mama până a lăsat-o fără suflare.

Constanţa Oltea Sânculeţ a primit 12 ani de închisoare cu executare, dar sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Femeia locuia împreună cu mama sa într-un apartament din municipiul Botoşani.  Fapta de care este acuzată botoşăneanca a avut loc în luna aprilie 2014.

Cele două femei s-au luat la ceartă iar fiica i-a aplicat mamei mai multe lovituri până ce bătrâna nu a mai mişcat.

Una dintre vecine a anunţat poliţia după ce a mers în locuinţa celor două femei şi a văzut pe corpul decedatei mai multe urme de violenţă.

Ridicată de procurori, femeia de 63 de ani a fost iniţial internată în Secţia de Psihiatrie, unde a fost supusă unei expertize medico-legale, medicii apreciind că avea discernământ când a comis fapta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
230

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
296

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
680

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...