11 iulie, Hotel Rapsodia: Dr. Doru Laza prezinta cartea "Manual edenic de medicina naturista profilactica si terapeutica"

11 iulie, Hotel Rapsodia: Dr. Doru Laza prezinta cartea "Manual edenic de medicina naturista profilactica si terapeutica"

 Dr. Doru Laza  

 "Daca nu respecti pacientul, esti un doctor de duzina. Daca nu ai castigat pacientul de partea terapiei, poti sa fii doxa de carte si de stiinta, ca n-ai facut nimic pentru el. Noi suntem mai intai de toate oameni si trebuie sa-i tratam ca atare pe cei din fata noastra. De multe ori, medicul uita ca cel din fata lui este o pasare ranita nu doar la trup, ci si in interior", spune doctorul Doru Laza.

Luni, 11 iulie 2011, de la ora 18.00, doctorul Doru Laza va fi prezent in Sala Eminescu a Hotelului Rapsodia din municipiul Botosani, unde va prezenta cartea "Manual edenic de medicina naturista profilactica si terapeutica".

Nascut pe 26 februarie 1956 la Beius, judetul Bihor, doctorul Doru Laza s-a impus pe plan national si international in domeniul medicinii naturiste.

A absolvit in 1983 Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj Napoca, sectia de Medicina Generala.

Mai mult de 10 ani a fost medic si director al Centrului de Sanatate si Medicina Preventiva Breaza, in judetul Prahova. A sustinut conferinte naturiste in Romania, SUA, Canada, Argentina, Columbia, Germania, Franta, Spania s.a.

A publicat:
- 1987: "Îndreptar profilactic şi terapeutic de medicină naturistă", Ediţia I, Editura "Păzitorul adevărului"
- 1993: "Îndreptar profilactic şi terapeutic de medicină naturistă", Ediţia a II-a, Editura "Păzitorul adevărului"
- 2005: "Reţete din bucătăria edenică", Editura "Farul Speranţei".
- 2011: "Manual edenic de medicină naturistă profilactică şi terapeutică", Editura "Risoprint", Cluj-Napoca

Pentru informatii suplimentare: 0755.400325.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani vs Mioveni și Dinamo vs Csikszereda: A fost stabilită ordinea meciurilor de baraj!

astăzi, 12:25
140

Dinamo București vs Csikszereda și FC Botoșani vs CS Mioveni sunt cele două confruntări în urma cărora vom afla cine rămâne în SuperLiga.Duelurile de la barajDinamo se...

Farul Constanța - Universitatea Craiova, astăzi de la ora 20:30

astăzi, 12:17
11

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc în această seară în etapa a noua a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile di...

Studenți și profesori din România, Republica Moldova și Italia, invitați la Seminarul ”Eminescu” de la Ipotești

astăzi, 11:17
27

La seminar vor participa studenți și profesori de la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iași, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Vasile Alecsandr...