1.000 de locuinte multietajate la Alfa Land

1.000 de locuinte multietajate la Alfa Land

 Investitorul promite locuinte supraetajate, la un pret accesibil  

Case pentru saraci la Alfa Land! Asta anunta investitorii, precizand ca locuintele supraetajate vor avea un pret mic, pentru botosanenii cu o capacitate financiara mai redusa.

Alesii locali si-au dat avizul in ce priveste documentatia de urbanism pentru realizarea a inca unui ansamblu rezidential la Alfa Land, alcatuit din locuinte colective multietajate, obiectiv ce se va intinde pe o suprafata de 10,54 ha de teren, proprietatea societatii.

Terenul este situat in intravilanul municipiului Botosani, in Parcul rezidential Alfa Land, amplasat la iesirea din Botosani spre Iasi, pe DN 28, unde sunt deja 37 de locuinte individuale. Ansamblul rezidential va cuprinde locuinte colective multietajate, cu cel mult opt niveluri, spatii comerciale la parterul imobilelor de locuit, scoala, gradinita, biserica si un han.

Potrivit documentatiei, de cele 981 apartamente vor beneficia circa 3.000 locuitori. Acestia vor avea la dispozitie si 1.382 locuri de parcare, din care 349 subterane, supraterane (la etajul cladirilor) - 773 locuri si la sol - 260 locuri.

Investitorul isi pune astfel in practica promisiunea facuta acum un an de construi niste locuinte supraetajate, la un pret mai mic, in ideea atragerii si unei categorii sociale cu o capacitatea financiara mai redusa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
87

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
207

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...