10 copii nevoiasi vor beneficia de banii pe care prefectul i-a primit de la Contac

10 copii nevoiasi vor beneficia de banii pe care prefectul i-a primit de la Contac
De banii castigati de prefectul judetului Botosani in urma unui proces cu Constantin Contac se vor bucura zece copii nevoiasi, care vor pleca in seara aceasta, la ora 18.00, intr-o tabara la Costinesti.

Tabara pentru cei zece copii cu varste cuprinse intre 10-15 ani este organizata printr-un program social si cu sprijinul prefectului Cristian Roman, care a asigurat micutilor banii de buzunar, produsele de igiena,  imbracaminte si incaltaminte.

"Sunt cazuri sociale, cazuri relatate in mass-media, vorbim de copii care provin din familii cu situatii modeste. Noi trimitem in tabara zece copii din diferite localitati din judet. Sunt copii cuminti, care invata si bine. Domnul prefect suporta costurile echipamentelor, si aici ne-am gandit in asa fel incat o parte din echipament sa le fie util si la inceputul anului scolar, plus bani de buzunar pentru cheltuiala acolo", a precizat Radu Dorulet, consilierul prefectului judetului Botosani.

Reamintim ca prefectul de Botosani a castigat in instanta, prin hotarare definitiva, dreptul de a primi de la Constantin Contac daune morale de peste 30.000 lei, cea mai mare dauna morala acordata la Botosani pentru calomnie.

Roman l-a actionat in instanta pe Contac dupa ce fostul presedinte al PSD l-a insultat pe prefect in repetate randuri, in perioada 2006-2007.

Din cei peste 30.000 de lei, Roman anunta in urma cu cateva luni ca va acoperi cheltuielile rezultate in urma derularii procesului, va achita onorariul avocatului, dupa care atentia sa se va indrepta asupra copiilor nevoiasi.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
4

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
36

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
20

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...