1 mai 2009 - Data limita de inscriere pentru MINI MISS si MINI MISTER BOTOSANI

Asociaţia Culturală Vivat Veselia, în colaborare cu Organizaţia MISS ROMÂNIA, BUCUREŞTI, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botosani şi Casa de Cultură a Sindicatelor organizează în perioada 9-10 mai 2009 ediţia a II-a a Festivalului Concurs pentru copii MINI MISS si MINI MISTER BOTOŞANI.

Festivalul este un concurs de prezenta scenică, spontaneitate şi aptitudini artistice, care îşi propune să evidenţieze munca şi talentul copiilor si îşi doreşte să promoveze copii talentaţi prin intermediul spectacolelor, emisiunilor radio şi TV.
Concursul se va desfăşura pe 3 categorii de vârstă, respectiv 6-10 ani, 10-13 ani şi 13-16 ani şi va conţine următoarele probe:
- autoprezentare
- defilare în costumaţie de zi
- probă de aptitudini (fiecare concurent îşi va demonstra aptitudinile personale - cântec, dans, recitare, monolog - în decursul a 2 minute)
- probă de teatru (fiecare concurent va prezenta un personaj literar sau muzical, fiind costumat adecvat - pe durata a 3 minute
- probă de spontaneitate
- defilare în costumaţie de carnaval
- defilare în ţinuta de gală.

Pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda titlul de mini miss si mini mister Botoşani, alte premii şi menţiuni. Se pot acorda şi premii speciale in funcţie de opţiunile presei, posturilor de televiziune si radio sau organizaţiilor de profil, susţinute de sponsori.

Juriul va fi unul de prestigiu naţional, format din personalităţi ale domeniilor reprezentate în concurs.

Câştigătorii locurilor  I (mini miss si mini mister) vor primi din partea organizaţiei MISS ROMÂNIA şansa de a participa la finala MINI MISS si MINI MISTER ROMÂNIA 2010 fără a mai parcurge nici o altă preselecţie.  

Înscrierea concurenţilor se va face la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Data limită de înscriere este 1 mai 2009.

       Prof. Cristina Roşu
Preşedinte al Aociaţiei Culturale Vivat Veselia Botoşani
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...