Viața de noapte a minorilor din Botoșani: În drum spre casă, au sustras un radio-CD!

 Viața de noapte a minorilor din Botoșani: În drum spre casă, au sustras un radio-CD!
După ce au făcut o vizită unui prieten în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, doi băieți au sustras un radio-CD dintr-o mașină care le-a ieșit în cale.

Nu le-a fost greu să deschidă o portieră, după care s-au pornit spre zona industrială unde locuiesc, bucuroși că nu se întorc acasă cu mâna goală.
Un echipaj de jandarmi i-a observat în noaptea zilei de vineri, 11 noiembrie a.c., la o oră după miezul nopții, în apropierea unui supermarket de pe Bulevardul Mihai Eminescu, ora târzie ridicând un semn de întrebare privind motivul prezenței lor în zonă.

În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit bunul sustras, cei doi fiind conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde s-au prezentat și părinții după ce au fost anunțați de oamenii legii.

Unul dintre copii, deși a împlinit de câteva luni de zile vârsta de 14 ani, nu avea încă emisă o carte de identitate de către organele abilitate, fapt care însă nu l-a împiedicat să îl păgubească pe proprietarul autoturismului.

Jandarmii le-au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, care au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea soluționării.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
773

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
246

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
208

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...