Un barbat a stat doua luni cu o sticla infipta in apropierea inimii

 Un barbat a stat doua luni cu o sticla infipta in apropierea inimii
Un barbat in varsta de 60 de ani, din Botosani, a fost transportat in stare grava la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi, dupa ce a stat timp de doua luni cu o bucata de sticla infipta in apropierea inimii. El a fost internat acum doua luni in aceeasi unitate medicala, unde i s-a facut un drenaj pleural, iar ieri a revenit pentru a-i fi scoasa bucata de sticla descoperita in urma unui examen Computer Tomograf la un spital din Botosani.

"In urma cu doua luni, pacientul a suferit mai multe leziuni dupa ce un geam de sticla a cazut peste el. Atunci a fost adus la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi, cu diagnosticul peumotorax. I s-a facut un drenaj pleural, iar la radiografie nu a iesit nimic si a fost externat", a declarat pentru Buna Ziua Iasi dr. Costica Mitrofan, directorul medical al Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi.

Recent, barbatului i s-a facut rau si a mers la un spital din Botosani pentru a fi consultat. In urma examenului CT, s-a descoperit ca barbatul avea intre inima si plaman o bucata de sticla de 6 cm lungime. El a fost dus din nou la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi, iar doctorii au extras corpul strain.

"Bucata de sticla era radiotransparenta, nu este sesizabila la o radiografie obisnuita. Nici pacientul nu a spus exact ceea ce i s-a intamplat la prima internare. Acum a revenit la noi, dupa ce i-a fost descoperit un corp strain in urma unui CT efectuat la Botosani. Medicii de la Spitalul de Pneumoftiziologie i-au extras bucata de sticla pozitionata intre inima si plaman, iar starea pacientului este buna", a adaugat dr. Mitrofan pentru sursa citata.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
46

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
46

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
302

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...