Sute de botoşăneni, alaturi de familia patronului Tipografiei Ria! Vezi mesajele emotionante - FOTO

 Sute de botoşăneni, alaturi de familia patronului Tipografiei Ria! Vezi mesajele emotionante - FOTO
Moartea fulgeratoare a patronului Tipografiei Ria a impresionat sute de botosaneni. Cunoscuti sau cetateni care au aflat de cumplitul accident, in urma caruia Vasile Viorel Hritcu si-a pierdut viata, au tinut sa transmita un mesaj de condoleante familiei greu incercate.

Pe pagina de Facebook a Tipografiei Ria, colaboratorii si prietenii lui Viorel Hritcu si-au gasit cu greu cateva cuvinte pe care sa le posteze.

"Disparitia lui Viorel imi creaza un sentiment profund de durere si mahnire sufleteasca. Un colaborator apropiat, un prieten drag si placut care a plecat dintre noi, lasand un gol imens, atat familiei cat si noua. Dumnezeu sa te odihneasca si sa dea putere familiei!", a scris Florian Moruzi pe pagina de Facebook.



Cele mai multe mesaje s-au indreptat catre fiul de 14 ani al celui care si-a pierdut viata noaptea trecuta, mai ales ca baiatul a fost martor la scenele ingrozitoare.

"Si eu sunt în aceeași situație ca tine, dar gândește-te că Dumnezeu îi pune la încercare doar pe cei puternici. Am început să plâng când mi-a zis mama, nu doresc nimănui lipsa unui părinte. Nu-ți pot spune că va fi bine, eu nici după 7 ani nu am trecut peste, dar gândește-te că el e acolo sus, te iubește și e mândru de tine. Condoleanțe", este mesajul postat de o colega a adolescentului.

Si pe site-ul Stiri.Botosani.ro, zeci de persoane au tinut sa transmita un mesaj de condoleante familiei.





Vasile Viorel Hritcu a decedat noaptea trecuta, dupa ce s-a izbit într-una dintre fântânile arteziene de pe Pietonalul Unirii cu bicicleta.

În urma impactului, patronul tipografiei a fost aruncat în fântâna arteziană, lovindu-se puternic la cap. In ciuda eforturilor depuse de medici, acesta a pierdut lupta cu moartea.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biserica și școala, o șansă de dăinuire a satului românesc (Foto)

astăzi, 12:01
43

Privind astăzi satul românesc, descoperim un univers de tradiții și obiceiuri, ce respiră din ce în ce mai greu sub asaltul societății de consum, care contaminează fiecare fibră a ...

PSD Botoșani despre candidații cu afișaj ilegal: „E rușinos să le zâmbești alegătorilor de pe marile panouri ilegale”

astăzi, 11:42
52

PSD Botoșani are încredere că toate autoritățile competente în organizarea alegerilor vor lua toate măsurile necesare împotriva candidaților și formațiunilor politice care &i...

PSD Botoșani: Primarul Cosmin Andrei anunță Poliție Anti-Drog și programe de consiliere în școli pentru prevenirea consumului de droguri

astăzi, 10:06
55

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, consideră că prevenirea și combaterea consumului de droguri în rândul elevilor trebuie să fie o prioritate a viitoarei administrații mu...