Primii concediati vor fi bugetarii fara copii

 Primii concediati vor fi bugetarii fara copii
Guvernul a inceput alcatuirea listei de persoane ce vor fi concediate in urmatoarea perioada, fiind vizati, in primul rand, cei care nu au copii.

Nu vor putea fi concediati bugetarii aflati in concedii de odihna sau medicale, femeile gravide sau sefii de sindicate, potrivit Romania Libera.

De asemenea, va fi lasat pe post sotul cu venit mai mare, daca sotul si sotia sunt colegi. Salariatii cu copii, vaduvele sau persoanele divortate, cu copii sau cei care mai au cel mult trei ani pana la pensionare pot rasufla usurati: nu vor fi vizati de valul de disponibilizari.

In schimb, pot fi sanctionati drastic salariatii care indeplinesc conditiile de pensionare, dar nu au solicitat pensie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
19

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
44

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
95

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...