FOTO A murit înecat într-o cadă!

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 80 de ani, din Zăicești! Acesta a fost găsit, joi la amiază, înecat, cu capul într-o cadă cu apă.

Bărbatul a chemat câțiva vecini să îl ajute la desfăcat porumbul și la un moment dat le-a spus acestora că pleacă să aducă ceva de băut de acasă.

Văzând că nu se mai întoarce, cei care îl ajutau la treabă au mers în gospodărie unde l-au găsit pe bărbat, Petru D., înecat, cu capul băgat într-o cadă în care era puțină apă, și cu picioarele pe afară.

La fața locului a ajuns în scurt timp și o ambulanță, dar medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit bărbatul. Trupul neînsuflețit va fi ridicat de medicina legală în vederea efectuării necropsiei.

Bărbatul locuia cu soția sa, care este imobilizată la pat.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul „Rădăcini sociale: Dezvoltăm afaceri care contează”, promovat la Botoșani de către o asociație și o fundație! (foto)

astăzi, 20:28

Proiectul are ca scop sprijinirea dezvoltării durabile și incluzive în zonele rurale, iar acest lucru va fi realizat prin înființarea a 34 de întreprinderi sociale în mediul...

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...