Dan Voiculescu, victima farselor lui Buzdugan

 Dan Voiculescu, victima farselor lui Buzdugan
Suparat pe faptul ca Buzdugan si Morar fac prea multe glume pe seama lui, Emil Boc i-a cerut lui Dan Voiculescu sa-i concedieze pe cei doi.

Exact. Este o gluma. Una pe care prezentatorii radio ZU i-au facut-o patronului trustului Intact, scrie Cancan.

Dandu-se drept Filip Truta, consilierul economic al prim ministrului, Buzdugan a incercat sa-l determine pe acesta din urma sa ia masuri impotriva celor doua "personaje" de la emisiunea matinala a postului radio.

Falsul consilier s-a plans ca prim ministrul este deranjat de faptul ca "cei doi de la radio" au spus ca Boc "incape intr-un Tico, Matiz sau Mini Cooper".

Patronul trustului s-a aratat din ce in ce mai enervat, refuzand si intalnirea pe care falsul Truta o propusese. Pe de alta parte, Voiculescu a spus ca, la randul sau, se simte nedreptatit de anumite lucruri care apar in presa.

Dar atunci cand totul a fost dat in vileag, la finalul conversatiei telefonice, Voiculescu a dovedit ca are simtul umorului - cel putin in direct - izbucnind in ras. "Nu m-am suparat", a tinut el sa precizeze, in fata insistentelor lui Buzdugan.

Puteti asculta aici farsa lui Buzdugan

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O studentă la Medicină s-a stins după trei săptămâni de comă. În sesiune suferise un anevrism. ”A fost un copil excepțional!”

astăzi, 10:01
404

A visat să devină medic, însă visul s-a spulberat în ziua în care Miruna Ioana a suferit un anevrism. Din acea zi nu și-a mai revenit. A devenit pacientă în secția spital...

Virozele de sezon încă fac ravagii în Botoșani, zeci de pacienți au ajuns la spital în ultima săptămână!

astăzi, 09:27
63

Virozele respiratorii încă fac probleme în spitalele din județul Botoșani. În ultima săptămână, peste 100 de botoșăneni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spita...

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
176

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...