Cum putem sa-i pacalim pe "ascultatorii" telefoanelor

 Cum putem sa-i pacalim pe "ascultatorii" telefoanelor
Legea "ascultarii telefoanelor", care permite inregistrarea apelurilor telefonice sau scormonirea prin adresele personale de e-mail, poate fi pacalita prin cateva metode care merita incercate.

Aceasta lege a starnit multe reactii controversate, in randul opiniei publice, mii de persoane semnand o petitie online, care cere modificarea acesteia.

Pentru a fi siguri ca nu va asculta nimeni convorbirile sau nu va citeste vreun necunoscut SMS-urile, puteti apela la cateva metode, chiar daca unele dintre acestea vi se vor parea invechite informeaza Click!.

Incercati sa inventati un cod de scris, precum cel folosit pe messenger. Asa cum tinerii vorbesc pe "mess", folosind prescurtari de genul "ms", "tb", "vb", "nb", oricine isi poate crea propriul limbaj si propriile reguli, care nu vor putea fi intelese in afara grupului de cunoscuti.

Folositi scrisorile, pentru ca acestea sunt protejate prin lege si nimeni nu poate scapa nepedepsit pentru "violarea corespondentei".

Vizitati-va mai des prietenii, cu care aveti chestiuni importante de dezbatut. Prin aceasta metoda veti evita convorbirile telefonice si utilizarea e-mail-ului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
41

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
54

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
100

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...