Cum a scapat o pensionara din Marea Britanie de trei hoti romani: Pe unul l-a dat cu capul de bancomat de 3 ori!

 Cum a scapat o pensionara din Marea Britanie de trei hoti romani: Pe unul l-a dat cu capul de bancomat de 3 ori!
Nimeni nu ar trebui sa se puna cu Winifred Pell, o pensionara de 77 de ani din Marea Britanie. Trei hoti romani au incercat sa o jefuiasca, insa nu le-a fost atat de usor precum credeau.

Cei trei barbati au vrut sa ii fure femeii 200 de lire sterline, in fata unei banci din orasul Bromborough, Wirral. Insa batrana a ripostat. A reusit sa il prinda pe unul dintre hoti si l-a dat cu capul de bancomat. De trei ori.

Hotii de origine romana, Piper Dumitru (18 ani), Florin Geblescu (18 ani) si Felix Stoica (19 ani) - care locuiesc in Manchester -, au ajuns la inchisoare dupa ce au pledat vinovati, arata Metro, conform Ziare.com.

Procurorul care s-a ocupat de acest caz, William Beardmore, le-a spus judecatorilor de la Tribunalul Liverpool Crown ca romanii au condus pana in localitatea respectiva in cautare de "tinte usoare".

Asa au observat-o pe pensionara. In fata bancomatului, unul dintre hoti a apasat pe butonul de retragere a 200 de lire sterline, iar atunci femeia si-a dat seama ca este jefuita.

"L-a apucat pe al doilea barbat de guler si l-a dat cu capul de bancomat de trei ori, incercand sa il opreasca", a aratat procurorul.

Suspectii au fugit de la fata locului, insa au fost urmariti si prinsi de politisti, care ulterior au stabilit ca Stoica a fost cel dat cu capul de ATM. Acesta fusese condamnat de mai multe ori in trecut pentru furt, in timp ce ceilalti doi aveau cazierul curat.

Judecatorii l-au condamnat pe Stoica la doi ani de inchisoare intr-un centru de detentie juvenila, in timp ce Geblescu a primit 18 luni, iar Dumitru opt luni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
202

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
267

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
182

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...