Consilier local: “Domnul primar insistă să ducă mortul la groapă cu sicriul gol”

Un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de Consiliu Local a stârnit indignarea unuia dintre aleşii municipali.

Gheorghe Iavorenciuc nu înţelege insistenţa primarului de a veni cu un nou proiect de hotărâre privind schimbarea sa din Consiliul Local, ca urmare a pierderii calităţii de membru al PER, partid pe ale cărui liste a fost ales.

“Domnul primar insistă a treia oară să ducă mortul la groapă cu sicriul gol. Vă reamintesc că schimbarea se poate face după rămânerea definitivă şi irevocabilă a unei hotărâri judecătoreşti. Atata insistenta de la domnul primar si nu stiu de ce pana la ora asta dumnealui nu a catadicsit sa citeasca acest regulament. Voi lipsi de la punctul acesta si ma voi adresa justitiei pe acest articol", a spus Gheorghe Iavorenciuc.

Primarul Ovidiu Portariuc i-a solicitat secretarului municipiului să explice de ce a fost nevoie de reintroducerea acestui proiect de hotărâre.

“Nu cred că ne tremură chiloţii că unul trimite în instanţă una sau alta", a fost reacţia lui Iavorenciuc, după cele expuse de secretar.

“Fii bărbat!", i-a transmis Mihai Tincu lui Gheorghe Iavorenciuc.

Consilierii locali decid în aceste momente, prin vot secret, dacă Iavorenciuc rămâne în Consiliul Local.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...