Accident provocat de un șofer beat! Un bărbat a rămas încarcerat! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

 Accident provocat de un șofer beat! Un bărbat a rămas încarcerat! FOTO, VIDEO
Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost rănit grav, miercuri seara, după ce mașina în care se afla a intrat violent într-un cap de pod.

Bărbatul se afla într-un VW condus de Mihai L., de 33 de ani, din Dimăcheni, care se deplasa pe drumul județean dintre localitățile Carasa și Corlăteni. La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

Șoferul a reușit să iasă singur din mașină dar pasagerul a rămas încarcerat, fiind scos dintre fiare de pompieri. 

Bărbatul de 38 de ani a fost transportat cu o ambulanță la spital pentru îngrijiri, suferind multiple traumatisme, respectiv fractură de femur și fractură deschisă de tibie, dar și fractură de umăr. El a fost dus la Spitalul din Dorohoi, apoi transferat la Botoșani.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dus și el la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Pe numele șoferului oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.
 







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
155

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
163

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...