Valeriu Iftime, despre câți bani a pierdut până acum în fotbal: "Partea bună e că apar la TV!"

Valeriu Iftime, despre câți bani a pierdut până acum în fotbal: "Partea bună e că apar la TV!"
Cat de profitabil este fotbalul romanesc pentru investitori? Ne spune Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botosani, o echipa cu un parcurs decent in ultimii ani, care are in spate si o comunitate de suporteri, scrie Sport.ro.
 
"Am pierdut foarte multi bani in fotbal, enorm de multi. Becali e singurul care castiga, el are fler. Dar a avut si sansa sa preia o echipa mare, daca era la Alba Iulia nu cred ca reusea."
 
"Sunt 7-8 milioane de euro pe care i-am pierdut."
 
"Anul trecut si noi am fost pe profit, dar istoricul asta spune ca suntem pe minus. Inca din sezoanele in care ne aflam in Liga 2, cand dadeam foarte multi bani."
 
"Acum, dintr-un buget de 4 milioane de euro, 2 milioane vin din drepturile TV. Ca sa produci alte doua milioane, trebuie sa vinzi fotbalisti. Altfel e foarte greu", a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.
 
"Partea buna e ca apar la TV!"
 
Iftime spune ca exista totusi si o parte buna in toata povestea. Notorietatea castigata in fotbal il ajuta in afaceri. "M-am ales cu notorietatea. Oamenii care sunt in companiile pe care le conduc au o influenta mare. Ei s-au alaturat proiectelor pentru ca ma cunosc din fotbal si se trateaza altfel problema", a mai spus Iftime pentru ProSport.
 
FC Botosani a terminat sezonul de Liga I pe locul 8.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Câșlariu, botoșăneanul care preia din atribuțiunile conducerii locale: „Le-aș propune primarilor sau viitorilor primar să iasă public și să anunțe că în comunitățile lor nu mai au niciun om care să rabde de foame”

astăzi, 10:49
8

Condițiile de trai precare în care sunt nevoiți să trăiască o parte dintre botoșăneni l-au determinat pe Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației Grup Civic Botoșani, să le &ic...

Bani de la CNI pentru Stadion, Sala Polivalentă și Spitalul de Boli Cronice

astăzi, 09:06
180

Compania Națională de Investiții (CNI) a răspuns solicitărilor venite din partea primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și s-a angajat să reabiliteze  Stadionul Municipal, Sa...

Botoșănenii care au solicitat o locuință socială mai au de așteptat până la toamnă

astăzi, 08:55
117

Veste bună pentru beneficiarii locuințelor de la ANL Cișmea. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că din toamnă locuințele din cartierul ANL Cișmea vor fi date în...