Un student botoșănean, participant la Universiada - Jocurile Mondiale Universitare

Un student botoșănean, participant la Universiada - Jocurile Mondiale Universitare

Botoșăneanul George Hobjila, student în anul I la Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii Tehnice (TUIASI) "Gheorghe Asachi" din Iasi, va participa anul acesta la proba de Taekwondo la Universiada, sau Jocurile Mondiale Universitare, competitie internationala multi-sportiva organizata de Federatia Internationala a Sportului Universitar (FISU) pentru studentii - atleti.

"Ajunsa la cea de-a 30-a editie, Universiada se va desfasura anul acesta la Napoli, între 3 - 17 iulie 2019, si va fi gazda a peste 8.000 de sportivi ai universitatilor din 124 de tari. Este deosebit de potrivit ca un oras italian sa gazduiasca aceasta editie a evenimentului, în conditiile în care Universiada de Vara a început în urma cu sase decenii în Torino. Am reprezentat Universitatea Tehnica, întâi la Campionatul National Universitar si de acolo am fost selectat mai departe pentru lotul national pe baza altor performante din anul 2019 în competitia de Taekwondo. Competitia care urmeaza e o sansa unica în viata si o oportunitate la care se ajunge foarte greu. Poate va fi ceva de viitor", a declarat pentru bzi.ro George Hobjila.

George este practicant al sportului Taekwondo (arte martiale de contact) din 2006, are centura neagra 1 dan si performante semnificative în ultimii ani la categoria "seniori". Este Campion National Universitar Taekwondo WT 2019, Campion National Taekwondo WT 2018, câstigator al Cupei României Taekwondo 2018. Sportivul este legitimat la CS Botosani, antrenor Denis Matei (centura neagra 4 dan).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

astăzi, 15:38
636

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

astăzi, 15:13
133

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

astăzi, 15:05
215

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...