Un fundaș a plecat oficial de la FC Botoșani la FCSB, pe 100.000 de euro

Un fundaș a plecat oficial de la FC Botoșani la FCSB, pe 100.000 de euro

Este vorba despre Aristdis Soiledis, un tânăr grec de 28 de ani, fost fundaș al echipei botoșănene de fotbal. Jucătorul a plecat joi seară spre București, cu 99% șanse de transfer, potrivit unor surse oficiale, pentru a negocia noul contract și suma pentru care semnează cu FC Steaua, vicecampioana lui Becali.

Soiledis a semnat vineri contractul cu noua echipă, valabil un sezon. Intențiile de transfer erau mai vechi, acesta recunoscându-le după ce au circulat mai multe astfel de znonuri în spațiul public. Iftime a aflat vestea oficială prin intermediul rețelelor de socializare, Soiledis ne-informându-l despre scopul plecării sale la București.

"Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu cel mai mare club din România şi vreau să răsplătesc încrederea primită. Vreau să arăt conducerii că a făcut alegerea potrivită şi merit să fiu aici. Este un pas foarte important în cariera mea şi, cu siguranţă, o rampă de lansare spre echipa naţională a Greciei”, a declarat fostul membru al FC Botoșani, pentru site-ul FCSB.

Aristeidis Soiledis s-a născut la 8 februarie 1991, în Thiva (Grecia) şi a început fotbalul la AO Thiva. Între 2009 şi 2011 a aparţinut de Olympiacos FC, club care l-a trimis, sub formă de împrumut, la OFI Creta şi APO Levadiakos, pentru ca, în vara lui 2011, să semneze cu Doxa Dramas, unde a petrecut doi ani. Au urmat transferuri la Niki Volou, AEK Atena, Omonia Nicosia şi AOK Kerkyra, pentru ca, în vara lui 2018, să ajungă la FC Botoşani, club pentru care a evoluat în 24 de meciuri, potrivit unui comunicat emis de echipa lui Becali.

Suma pe care s-a transferat fundașul este de 100.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
15

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
35

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
40

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...