Surpriză pe piața transferurilor! Cătălin Golofca poate ajunge în campionatul Turciei! Suma pe care o încasează FC Botoșani!

Surpriză pe piața transferurilor! Cătălin Golofca poate ajunge în campionatul Turciei! Suma pe care o încasează FC Botoșani!

Catalin Golofca a impresionat in sezonul trecut la FC Botosani, iar evolutiile sale ii pot aduce un transfer in campionatul Turciei. Gazeta Sporturilor scrie ca mijlocasul moldovenilor este dorit de Denizlispor. Formatia turca a promovat in acest sezon in prima liga si l-a transferat deja pe Cristi Sapunaru.

Golofca ar fi al doilea jucator care o paraseste pe FC Botosani, dupa Andrei Burca, transferat in aceasta vara la CFR Cluj. Turcii de la Denizlispor sunt gata sa plateasca 200.000 de euro pentru mijlocasul de 29 de ani, scrie Sport.ro. 

In cazul in care negocierile se vor materializa, Catalin Golofca va evolua pentru prima data pentru o echipa din strainatate. Mijlocasul a jucat 39 de meciuri in actualul sezon, toate ca titular, a marcat 7 goluri si a oferit 4 pase decisive. Conform transfermartk.com, Catalin Golofca este cotat la 600.000 de euro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani? Are 29 de ani și este… în pușcărie!

astăzi, 13:12
1

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
51

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1920

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...