Sucevenii vin să câștige la Botoșani: "Vrem toate cele trei puncte puse în joc, la fel ca și adversarii noștri."

Sucevenii vin să câștige la Botoșani: "Vrem toate cele trei puncte puse în joc, la fel ca și adversarii noștri."

CSM Botoșani și CSU Suceava se întâlnesc în etapa a 4-a a Diviziei A, într-un meci intitulat "Derby-ul Nordului". Ambele echipe își doresc victoria, ce este egală cu prima poziție în clasament.

 Acest lucru este confirmat și de antrenorul sucevean, Adrian Chiruț.

”Știm că ne așteaptă un meci dificil, din această cauză am și jucat un meci de pregătire la Vaslui. A fost bine, am verificat ce putem într-un joc de calibru și nu am avut accidentări. Deși am urmărit echipa din Botoșani, nici un meci nu seamănă cu altul și noi ne-am pregătit în consecință. Vom avea în față o echipă alcătuită din jucători cu mare experiență competițională, vom avea o atmosferă încărcată la Botoșani și suntem pregătiți pentru aceste lucruri. Am schimbat toată echipa față de anul trecut și ce vom reuși în acest sezon competițional va fi numai prin muncă. Vrem toate cele trei puncte puse în joc, la fel ca și adversarii noștri, și ne vom lupta pentru ele” a declarat acesta.

În sezonul precedent, CSU Suceava a retrogradat din primul eșalon al handbalului românesc. La Botoșani evoluează 6 Suceveni: portarul Mihai Nicolaievici și jucătorii de câmp Florin Ciubotariu, Bogdan Soldănescu, Cristian Adomnicăi, Claudiu Lazurcă și Vlad Lazoreac. De asemenea, jucătorul sârb Radisav Koki este un fost jucător al echipei din Suceava.

Pentru aceasta partidă a fost delegată o brigadă pe măsură, din Prahova. Centralii au experiență, arbitrând constant în Liga Zimbrilor. De asemenea, a fost delegat și un observator din Buzău.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În sfârșit. Consilierii locali și-au dat acordul pentru punerea în practică a proiectelor primarului Flutur!

Joi, 17 Octombrie 2019
499

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a anunțat în această după amiază, că în ședința “de îndată” a Consiliului Local de astăzi, consil...

Concurs: ”Promovarea turismului și a gastronomiei locale”, organizat de Colegiul Economic ”Octav Onicescu”! Vedetele au fost plăcintele ”poale-n brâu”, cozonacii și colțunașii!

Joi, 17 Octombrie 2019
173

Colegiul Economic ”Octav Onicescu”, condus astăzi de directorul Ion Huțanu și directorul adjunct Corina Valinciuc, se află zilele acestea la ceas aniversar. Se împlinesc 130 de a...

14 posturi de șefi secție din 74, scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani!

Joi, 17 Octombrie 2019
338

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de șefi secție. Medicii trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate și să pre...