Sportivii botoșăneni au ocupat tot podiumul la Campionatul Balcanic de Taekwondo!

Sportivii botoșăneni au ocupat tot podiumul la Campionatul Balcanic de Taekwondo!

În stațiunea Samokov din Bulgaria, a avut loc în week-end-ul trecut Campionatul Balcanic de Taekwondo WT, la proba de Kyorugi (Luptă – Proba olimpică).

La această manifestarea sportivă au participat peste 700 de sportivi selecționați la loturile naționale  din 12 țări balcanice, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Croația, Moldova, România, Serbia și Turcia.

Botoșaniul a fost reprezentat la lotul național de 7 sportivi, Dumbrăveniul (Suceava) de 5 sportivi și 3 tehnicieni, toți legitimați la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani.

Iată medaliații de la acest puternic turneu internațional sunt următorii:

LOCUL 1 : Diana MATEI.

LOCUL 2 : Andreea CORDUNEANU și Sara CHIRIEAC.

LOCUL 3 : Andreea IGNAT.

LOCUL 5 : Ana SĂNĂUȚANU, Mario TOFAN, Sabina BURSUC, Alexandra AGACHE, Gabriel AGHIȚOAIE, Mario COJOCARIU, Alexandru FUSA și Cristian SENCIUC.

„ Doresc să mulțumesc în mod special sportivilor pentru seriozitatea în pregătire, pentru atitudinea și dorința de a reprezenta cu mândrie România, dar și părinților ce îi susțin atât moral, dar mai ales financiar, ei fiind principalii sponsori ai campionilor noștri. De asemenea, doresc să mulțumesc conducerii Clubului Sportiv Botoșani pentru încrederea și sprijinul ce ni-l acordă. Sperăm ca în acest sezon competițional de toamnă să obținem rezultate cât mai frumoase pentru a aduce o imagine deosebită județelor Botoșani și Suceava pe harta sportului românesc. Ne bucurăm că reușim să ridicăm sportivi la un nivel atât de mare într-un timp foarte scurt și că reușim să facem cinste comunităților pe care le reprezentăm”, a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se poate! În urma sesizărilor primite de la părinții copiilor din Botoșani, se schimbă legea transportului de persoane. Firmele vor rămâne fără licență dacă ignoră copii care merg la școală!

astăzi, 10:08
226

Firmele de transport vor trebui să asigure naveta elevilor sau vor rămâne fără licenţa de transport, prevede un proiect de lege aprobat de Guvern.Potrivit comunicatului emis de Minister...

Tu ce ai realizat anul acesta? 2019, un an resimțit ca fiind mult mai obositor și stresant pentru angajați decât 2018

astăzi, 09:28
120

Jumătate dintre angajații români cred că 2019 a fost mai obositor din punct de vedere profesional, mai plin de provocări, efort și cu mai mult stres comparativ cu anul 2018, relevă un stud...

Prefect nou, consilieri noi

astăzi, 09:06
956

La depunerea jurământului de către noul prefect al județului Botoșani, Alexandru Colbu, a fost făcută publică ieri seară și lista noilor consilierilor ai liderului administrației de st...