Sportivii botoșăneni au ocupat tot podiumul la Campionatul Balcanic de Taekwondo!

Sportivii botoșăneni au ocupat tot podiumul la Campionatul Balcanic de Taekwondo!

În stațiunea Samokov din Bulgaria, a avut loc în week-end-ul trecut Campionatul Balcanic de Taekwondo WT, la proba de Kyorugi (Luptă – Proba olimpică).

La această manifestarea sportivă au participat peste 700 de sportivi selecționați la loturile naționale  din 12 țări balcanice, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Croația, Moldova, România, Serbia și Turcia.

Botoșaniul a fost reprezentat la lotul național de 7 sportivi, Dumbrăveniul (Suceava) de 5 sportivi și 3 tehnicieni, toți legitimați la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani.

Iată medaliații de la acest puternic turneu internațional sunt următorii:

LOCUL 1 : Diana MATEI.

LOCUL 2 : Andreea CORDUNEANU și Sara CHIRIEAC.

LOCUL 3 : Andreea IGNAT.

LOCUL 5 : Ana SĂNĂUȚANU, Mario TOFAN, Sabina BURSUC, Alexandra AGACHE, Gabriel AGHIȚOAIE, Mario COJOCARIU, Alexandru FUSA și Cristian SENCIUC.

„ Doresc să mulțumesc în mod special sportivilor pentru seriozitatea în pregătire, pentru atitudinea și dorința de a reprezenta cu mândrie România, dar și părinților ce îi susțin atât moral, dar mai ales financiar, ei fiind principalii sponsori ai campionilor noștri. De asemenea, doresc să mulțumesc conducerii Clubului Sportiv Botoșani pentru încrederea și sprijinul ce ni-l acordă. Sperăm ca în acest sezon competițional de toamnă să obținem rezultate cât mai frumoase pentru a aduce o imagine deosebită județelor Botoșani și Suceava pe harta sportului românesc. Ne bucurăm că reușim să ridicăm sportivi la un nivel atât de mare într-un timp foarte scurt și că reușim să facem cinste comunităților pe care le reprezentăm”, a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost găsit mort pe rampa din fața unor magazine dezafectate

Duminică, 13 Octombrie 2019
1016

Un bărbat a fost găsit mort, duminică dimineață, pe o stradă din municipiul Botoșani.Acesta a fost găsit fără suflare pe rampa din fața unor magazine dezafectate, lângă blocul tu...

Cifre care nu se pot ascunde! 250.000 de români au emigrat doar în 2018: 40% sunt absolvenţi de studii superioare!

Duminică, 13 Octombrie 2019
246

Peste 250.000 de mii de români au emigrat doar în 2018, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Un procent de aproape 40% din totalul emigranților din România su...

Deputatul Marius Budăi, ministrul interimar al Muncii: o să prezentăm un bilanţ cu toate cifrele reale şi o să vedem cum e cu "greaua moştenire"!

Duminică, 13 Octombrie 2019
269

Banii pentru plata pensiilor sunt prinşi în buget, iar informaţia că există o gaură în buget nu e reală, a declarat, duminică, la Digi24, parlamentarul de Botoșani Marius Budăi, m...