Schimbări în Divizia A! CSM Botoșani are un adversar nou!

Schimbări în Divizia A! CSM Botoșani are un adversar nou!

CSM Botoșani va avea un nou adversar. CSU Târgoviște se alătură seriei A din divizia secundă, din care mai fac parte și Poli Iași, CSM Galați și CSU Suceava.

Decizia vine în urmă retragerii echipei CSM Bacău 2 din divizia secundă.

 "În urmă retragerii echipei CSM Bacău din Seria A la Divizia A masculin care astfel a rămas formată din patru echipe, echipă CSU Târgoviște (Seria B) va fi repartizată în Seria A.

Programul jocurilor precum și nouă componența a seriilor A și B au fost actualizate pe site", se arată în  comunicatul oficial emis de Federația Romană de Handbal.

În urmă acestei decizii, a fost modificat și programul competițional. CSM Botoșani va debuta pe 29 septembrie, într-un meci împotrivă echipei din Galați, la Sală Polivalentă!

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportul faptelor bune, o noua activitate din cadrul campaniei “Bucuria de a bucura” de pe ambele maluri ale Prutului

astăzi, 15:08
38

Joi, 16 ianuarie 2020 câțiva elevi din clasa a XI a de la Liceul Teoretic Lipcani împreună profesorul de religie ortodoxă la Școala Gimnazială nr. 1 Rădăuți-Prut, Postolachi Vasile...

(P) Comunicat Pro România. Mihaela Huncă deputat Pro România: Mult zgomot pentru nimic sau demagogie pură! Actualul guvern este copia fostului guvern PSD!

astăzi, 14:59
141

(P) Comunicat Pro România:Mult zgomot pentru nimic sau demagogie pură! Actualul guvern este copia fostului guvern PSD: într-un mod în care nu a reuşit decât să sperie ca...

Tot mai mulți șoferi fără permis ajung în Penitenciarul Botoșani

astăzi, 14:42
208

Un nou mandat de executare a pedepsei cu închisoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere a fost pus în aplicare de polițiști, iar bă...