S-au bătut pentru play-off până în ultima etapă, dar acum se tem de retrogradare: "Suntem cea mai slabă echipă. E trist şi îngrijorător"

S-au bătut pentru play-off până în ultima etapă, dar acum se tem de retrogradare: "Suntem cea mai slabă echipă. E trist şi îngrijorător"

FC Botoşani e în derivă, după ce a ratat la limită calificare în play-off-ul Ligii 1 Betano. Conform finanţatorului Valeriu Iftime, echipa din Moldova a suferit un recul, în urma ratării obiectivului, iar acest aspect s-a transpus în rezultatele şi jocul echipei antrenate de Liviu Ciobotariu.

În ultima etapă din sezonul regular, FC Botoşani s-a deplasat la Ovidiu pentru partida cu Viitorul şi avea nevoie de o victorie pentru calificarea în play-off, fără a mai aştepta jocul rezultatelor sau de o remiză, dacă Poli Iaşi ar fi bătut Hermannstadt.

Din păcate pentru FC Botoşani, lucrurile nu au stat aşa cum aştepta conducerea clubului, iar acum se văd repercusiunile. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, susţine că echipa e în criză, dar Liviu Ciobotariu încearcă să redreseze lucrurile: "Fac prost, când câştigăm... nu ştiu. Suntem cea mai slabă echipă din play-out. Am vorbit cu Liviu aseară, că suntem puţin disperaţi şi el îmi spune să nu-mi fac probleme, pentru că echipa e bună, avem valoare şi că ieşim din starea asta. Avem patru meciuri în care am făcut două puncte, ceea ce e trist şi îngrijorător. Ratarea obiectivului nostru, play-off-ul, a contat enorm. E greu să-i repornim. Fabbrini la meciul cu Dinamo nu a jucat aproape nimic, ceva s-a întâmplat cu ei. Nu întâmplător un jucător cu CV-ul lui stă la Botoşani. Conitnuitatea în orice activitate e esenţa puterii. Chiar am întrebări faţă de el. E greu de spus acum, sper să găsească Liviu o soluţie. Eu am făcut buget pentru locul 8 şi după a apărut locul 6 şi totul se mărea cu 400.000 de euro", a declarat Valeriu Iftime, la ProSport LIVE. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un nou ajutor din bani publici. Sute de mii de euro acordate societății Nova Apaserv de Consiliul Județean

astăzi, 10:34
52

Consiliul Județean Botoșani se implică din nou în degajarea financiară a societății SC Nova Apaserv SA, prin mărirea capitalului social al acesteia. Practic, este vorba despre un aport de...

Peste 120 de botoșăneni izolați la domiciliu din cauza coronavirusului

astăzi, 10:13
289

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) au anunțat că, în momentul de față, în județul Botoșani sunt monitorizate 124 de persoane izolate la domiciliu, pentru elimina...

PSD se teme de coronavirus: Congresul pentru alegerea conducerii a fost amânat

astăzi, 10:06
51

PSD a anunțat că amână Congresul în cadrul căruia ar fi urmat să își aleagă conducerea, după ce în România a fost confirmat primul caz de pacient confirmat cu nou...