Antrenorul CSM Botoșani, Radu Roșu: "Mă bucur că haosul nu m-a prins la Roma!"

Antrenorul CSM Botoșani, Radu Roșu: "Mă bucur că haosul nu m-a prins la Roma!"

În urmă cu un an, CSM Botoșani anunța despărțirea de Bogdan Muraru și îl numea în funcția de antrenor pe Radu Roșu. Acesta venea din Italia, acolo unde a pregătit mai multe echipe de copii și juniori, dar a fost și antrenorul portarilor de la Lazio Roma.

După un an de la anunțul oficial, Radu a reușit să construiască o echipa puternică, care face senzație în Divizia A. Înaintea suspendării campionatului, CSM Botoșani ocupa locul 2, la egalitate de puncte cu liderul CSU Suceava. De asemenea, echipa lui Radu Roșu este văzută și acum cu șanse reale la promovarea în prima ligă. 

Astăzi vă prezentăm un interviu cu "antrenorul schimbării" de la CSM Botoșani.

Reporter: Salut Radu. Spune-mi unde te-a prins pandemia.

Radu: Începutul pandemiei ne-a prins la Botoșani, asa că am rămas aici, iar după întoarcerea soției din Anglia, ne-am izolat, conștienți fiind, la domiciliu.

Reporter: Ai locuit mult timp în Italia. Cum vezi situația de acolo?

Radu: Mă bucur că haosul nu m-a prins la Roma,unde am stat 20 de ani și chiar dacă era să fiu acolo, nu m-aș fi întors.

Am colegi și prieteni în Italia și situația nu e dintre cele mai bune.

Reporter: Îmi imaginez că este o situație dificilă la echipă. Care este atmosfera grupului?

Radu: Suntem toți plictisiți, fiind oameni activi, iar mingea îmi lipsește și mie. Îmi închipui cum se simt jucătorii. Băieții au avut un program fizic de urmat acasă, cu exercitii care sa îi ajute să rămână în formă, marca Stefan Dumitrache.

Reporter: Ce soluții crezi că există pentru finalizarea acestui sezon?

Radu: Sperăm să ne întoarcem cat mai curând în sală și să reluăm activitatea competițională. Asta în speranța că nu se va îngheța sau termina campionatul asa cum e în acest moment. Sper ca cei care ne-au susținut până acum, sa nu uite de noi, iar cand ne întoarcem pe baricade sa lupte alaturi de noi...

Reporter: În final, te rog să le transmiți un mesaj celor ce susțin CSM Botoșani.

Radu: Dragi suporteri, până ne vom reîntâlni va urez sănătate și va rog stați în case. Hai CSM.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1067

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
199

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
324

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...