"Superman" Marko Duganzic: "Mă simt bine la Botoșani, nu mă grăbesc să plec!"

"Superman" Marko Duganzic: "Mă simt bine la Botoșani, nu mă grăbesc să plec!"

6 goluri în 5 meciuri oficiale jucate pentru FC Botoșani. Acestea sunt cifrele care i-au făcut pe mulți să îl numească pe Marko Duganzic drept cel mai bun atacant trecut pe Municipal. Cu siguranță acesta este atacantul de care FC Botoșani avea nevoie după plecarea lui "AtyGol" Hadnagy.

După ce a uimit toată țara cu evoluțiile sale din primele meciuri, Marko se gândește la finalul sezonului și speră să își continue forma excelentă arătată în februarie. Astăzi vă invităm să urmăriți un interviu cu atacantul ce ne-a adus cele 12 puncte cu care am ajuns în Play-Off, croatul Marko Duganzic:

Reporter: Buna dimineața Marko. Vreau să îți mulțumesc pentru că ai acceptat invitația noastră. Unde ai fost prins de aceasta pandemie și unde ești acum?

Marko: Eram în România pentru că trebuia să jucăm la Craiova în acea săptămână, dar a fost suspendat totul așa că am plecat acasă. Am fost în România când a izbucnit pandemia, dar după 5 zile am plecat în Croația.

Reporter: Cum îți petreci timpul în carantină? Cum stai din punct de vedere fizic?

Marko: Eu unul aștept să se găsească soluții și să mă întorc la Botoșani. Îmi petrec timpul cu antrenamente, am 3 antrenamente individuale pe săptămână, alte două antrenamente de alergare și încă 3 antrenamente video, împreună cu preparatorul nostru fizic, Silviu, și cam atât. Mă antrenez, dimineața fac terapie pentru glezna mea și pentru corpul meu, iar seara mă uit la un film sau la un serial. Stau cu familia, în mare parte.

Reporter: Cat de mult îți lipsește fotbalul?

Marko: Îmi lipsește foarte mult, îți dai seama, fotbalul e viața mea. Cred că toți fotbaliștii sunt obișnuiți să se antreneze, să joace meciuri. Mi-e greu sa stau în casă. Abia aștept să se termine totul și să revină totul la normal.

Reporter: Vei rămâne la Botoșani și după finalul pandemiei?

Marko: Nu știu, sincer. Am încă un an de contract cu Botoșani și chiar nu știu, vom vedea. Aștept să joc aceste 8 meciuri rămase și apoi vom vedea. Nu pot sa spun nimic. Mă simt bine la Botoșani și nu mă grăbesc să plec.

Reporter: Ce mesaj ai pentru fanii tai?

Marko: Am un mesaj, dar nu este doar pentru fanii mei, ci pentru toată lumea. Stați calmi, nu putem schimba nimic dacă suntem stresați. E nevoie de timp, trebuie sa ne protejam și trebuie să fim puternici. Totul va fi bine.

Reporter: Cum este situația în Croația?

Marko: Situația în Croația este cam așa: 2000 de cazuri și 50 de decese, dar lucrurile merg spre bine. E mai ok aici, nu e ca în țările mari.

Reporter: Federația Română de Fotbal analizează un scenariu incredibil: disputarea următoarelor partide din campionat în Antalya. Cum ți se pare acest scenariu?

Marko: Cred că e o idee bună pentru că există există posibilități acolo, terenuri de antrenament și cred că putem sa terminăm sezonul acolo. Pentru mine nu ar fi probleme, am marcat 5 goluri în stagiunea precedenta din Antalya (N.R. Marko râde), e o opțiune bună dar nu știu dacă se poate realiza pentru că e foarte scump, dar personal aș putea juca acolo.

Reporter: Ai vreun regret legat de cariera ta?

Marko: Nu pot să spun că am regrete față de cariera mea. Asta e viața, fiecare își face propriile alegeri în viață, propriile decizii. Am învățat câte ceva peste tot, am crescut ca fotbalist, ca om. 100% nu am regrete.

Reporter: Știm că ești foarte apreciat de oamenii de aici, de la Botoșani. Ce ai vrea sa le transmiți?

Marko: Vreau să le spun tuturor fanilor mei din Botoșani că vreau să le mulțumesc că m-au acceptat aici din prima zi, mă simt ca acasă și asta se vede și pe teren. Sper să ne revedem curând și să câștigăm meciuri împreună.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
20

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
93

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
197

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...