Puștiul-minune transferat de Botoșani a fost prezentat oficial: "Sper să fie un viitor Gheorghe Hagi" - FOTO, VIDEO
SPORT

Puștiul-minune transferat de Botoșani a fost prezentat oficial: "Sper să fie un viitor Gheorghe Hagi" - FOTO, VIDEO
Noul fotbalist al echipei FC Botosani, Olimpiu Morutan, a fost prezentat oficial de conducerea FC Botosani. Acesta va purta tricoul cu numarul 11, avut in trecut de Quenten Martinus.

Leo Grozavu, antrenorul formatiei botosanene, a avut numai cuvinte de lauda la adresa jucatorului de 17 ani, insa spune ca acesta trebuie sa-si arate calitatile pe terenul de fotbal. 

"Este un tanar cu calitati, un varf al generatiei sale, dar cel mai bine ar fi ca el sa vorbeasca acolo pe teren de calitatile lui, iar aceste calitati sa fie transformate in valoare. E greu de spus cand va debuta. Cand el ne va arata ca este apt, mai mult ca sigur il veti vedea pe teren. Are in jur jucatori cu experienta, care au demonstrat calitate si valoare si sper ca si el sa se adapteze cat mai usor. Are o sansa foarte mare, i se va acorda incredere. Sper sa fie un viitor Gheorghe Hagi al fotbalului romanesc", a spus Leo Grozavu.

Olimpiu Morutan a evoluat doar pentru Universitatea Cluj si sper sa debuteze cat mai repede in Liga 1, avand planuri mari in cariera sa de fotbalist.

"Sunt foarte fericit ca am ajuns la FC Botosani. Ma bucur foarte tare ca am fost dorit de antrenor si de conducere. Pentru mine acest lucru a contat foarte mult. Dintre toate echipele cu care am avut discutii, dansii am simtit ca ma vor cu orice pret. Vreau sa nu dezamagesc. Vreau sa-mi arat potentialul pe teren si incredere care mi-a fost acordata aici si sa ajut cat mai mult echipa. Cu cat ajuti echipa mai mult, cu atat esti vazut mai bine. Eu vreau sa prindem Play-Off-ul, sa jucam in Europa, apoi un eventual transfer. Trebuie sa ma pregatesc foarte mult pentru echipa nationala. Nu este exclus sa ajung acolo", a declarat Morutan. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
136

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
551

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
283

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...