Pleacă Keyta? "E vorba de un club din străinătate!"

Pleacă Keyta? "E vorba de un club din străinătate!"

FC Botoșani poate da o nouă lovitură. Pe lângă discuțiile legate de Haruț și Chindriș, Valeriu Iftime se pregătește să îl vândă și pe Hamidou Keyta, al doilea golgheter al campionatului, cu 9 reușite în 14 meciuri.

Marius Croitoru a declarat că se așteaptă ca acesta să părăsească echipa, mai ales că la vară va rămâne liber de contract. Între Keyta și FC Botoșani există o înțelegere verbală, prin care francezul afirmă că își va prelungi contractul în vară dacă nu va primi o ofertă buna din străinătate. Astfel că, momentan se exclude plecarea sa la o formație din campionatul intern.

„Keyta ar putea fi următorul care pleacă săptămâna viitoare. E vorba de un club din străinătate. Avem o ofertă clară pentru el, acum rămâne să se înţeleagă la preţ.

El a venit setat să joace cât mai bine, de a se pune pe picioare şi a plecat. Dacă noi ne opunem, ei nu-şi mai găsesc locul la noi. De-asta nici nu e opunem, pentru că pierdem şi noi” a declarat Marius Croitoru pentru Telekom Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
12

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
24

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
51

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...