Patronul FC Botoșani a pus ochii pe un jucător dat afară de către Hagi

Patronul FC Botoșani a pus ochii pe un jucător dat afară de către Hagi

FC Botoșani se află deja în cantonament în Antalya, dar Valeriu Iftime încearcă să îi întărească echipa lui Marius Croitoru.

ProSport a aflat că, după ce Gică Hagi i-a pus pe liber pe Eric de Oliveira și Calcan, Valeriu Iftime s-a interesat de situația celor doi jucători, dar în cele din urmă doar pe unul îl vrea la FC Botoșani.

Contactat de ProSport, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a confirmat informațiile respective, dar a acceptat să ofere și unele detalii în plus.

„Este adevărat că l-am vrut pe Eric, dar eu nu trec peste cuvântul antrenorului meu. Marius Croitoru mi-a explicat că nu ne este deloc util transferul lui Eric la Botoșani. În schimb, cu Calcan este o altă mâncare de pește. Acest jucător ne interesează pe amândoi și o să încercăm să îl aducem la FC Botoșani. Vom vedea acum și dacă o să reușim să îl transferăm. Noi ne dorim să prindem play-off-ul în cele patru etape care ne-au mai rămas de jucat din sezonul regulat. Calcan nu a făcut deplasarea cu Viitorul în Antalya. Așa am înțeles”, a spus Iftime.

În acest moment FC Botoșani se află pe locul șapte în clasamentul Ligii 1, 33 de puncte, la două puncte în spatele lui Viitorul, locul 6, 35 de puncte.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actele „de mână” vor putea fi titluri executorii, chiar dacă nu sunt înregistrate în registrele publice

astăzi, 18:20
560

Pe viitor, înscrisurile sub semnătură privată vor putea fi folosite ca titluri executorii chiar și fără să fie înscrise în registrele publice corespunzătoare, așa cum stabil...

Bărbat găsit fără suflare într-un părău din Dorohoi

astăzi, 17:28
392

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit fără suflare într-un pârâu, sâmbătă, pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi.Descoperirea a fost făcut...

Comitet întrunit de urgență la Prefecură, din cauza Codului portocaliu de furtuni și a coronavirusului

astăzi, 17:13
677

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, în contextul avertizării meteorologice de tip Cod Portocaliu, va...