Ongenda rămâne in Liga 1. Iftime: "Vă rog să-mi spuneți un român care poate intra în vestiarul lui PSG"

"Va rog sa-mi spuneti un roman care poate intra in vestiarul lui PSG. Macar sa intre si sa spuna buna ziua! Asta a jucat, i-a dat pase lui Ibrahimovic, a dat goluri".

Ongenda rămâne in Liga 1. Iftime: "Vă rog să-mi spuneți un român care poate intra în vestiarul lui PSG"

Hervin Ongenda, jucator care a evoluat in tricoul lui Paris Saint Germain, este fotbalistul Botosaniului pentru inca trei sezoane. El a semnat un contract valabil pana in vara anului 2022, anunta patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime.

Iftime este bucuros ca a reusit sa-l convinga pe Ongenda sa ramana in Romania si spune ca "asta nu doar ca a jucat la PSG, ci i-a dat pase lui Ibrahimovic si a dat goluri pe acolo".

"Niciun jucator roman nu poate sa se duca la PSG si sa dea macar Buna Ziua", crede Iftime.

Valeriu Iftime: "L-am ajutat cu niste probleme, iar el a decis sa ramana"

Ongenda a jucat in 37 de meciuri pentru FC Botosani si a marcat de 3 ori. El a sosit in Romania de la Real Murcia, din Spania.

"Ongenda trebuie sa joace in spatele varfului. Trebuie sa-i fac loc acolo obligatoriu. Nu stiu daca e marele meu pariu, dar eu cred ca este un fotbalist care poate mult mai mult. Va rog sa-mi spuneti un roman care poate intra in vestiarul lui PSG. Macar sa intre si sa spuna buna ziua! Asta a jucat, i-a dat pase lui Ibrahimovic, a dat goluri. Uita fotbalul?! Are nevoie de educatie, are o familie, tot felul de probleme. Toate vin din pregatirea psihologica si ne ocupam de asta. L-am ajutat cu niste probleme financiare. El a inteles si are maxima incredere in noi. A mai semnat pe doi ani. Ongenda este inca trei ani jucatorul Botosaniului. Eu cred ca va pleca de la noi pe niste milioane bune", a spus Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
280

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
479

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...